Milon Ervaringen

In deze maandelijkse column vertellen onze sporters over de ervaringen op de Milon Cirkel in Delden. Het nieuwe en digitale trainingsconcept is gebaseerd op slechts 35 min per training en is zeer vriendelijk voor de gebruiker.

Loes (65 jaar)

Ongeveer 9 maanden geleden is Loes gestart met de Milon Cirkel bij Sportfit Waanders in Delden. We vinden het inspirerend om Loes haar verhaal te vertellen, gezien haar fantastische resultaten die ze in korte tijd heeft behaald. Al ruim 20 jaar gebruikte Loes medicatie om haar bloeddruk te verlagen Na een check bij de huisarts mocht Loes eind 2022 volledig met de medicatie stoppen.

Loes verteld: Nadat ik met pensioen ben gegaan zocht ik een activiteit, waarbij een stukje gezelligheid ook erg belangrijk voor mij is. Via een kennis hoorde ik dat de Milon Cirkel nu ook in Delden beschikbaar is. Ik train nu 2 x per week 35 minuten bij Sportfit Waanders op de cirkel, sporten was nog nooit zo eenvoudig en snel. Mede door de begeleiding en het sporten ben ik een gezondere levensstijl gaan aannemen, dat ik mocht stoppen met de bloeddruk medicatie was echt een beloning voor mij.

Iedereen mag de Milon Cirkel 2 weken gratis en vrijblijvend uitproberen, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.