Milon Ervaringen

In deze maandelijkse column vertellen onze sporters over de ervaringen op de Milon Cirkel in Delden. Het nieuwe en digitale trainingsconcept is gebaseerd op slechts 35 min per training en is zeer vriendelijk voor de gebruiker.

Ingrid en Harm

Op zoek naar persoonlijke begeleiding in een toegankelijke sportschool kwamen Ingrid en Harm eind november vorig jaar bij Sportfit Waanders in Delden uit. Nu 5 maanden later is het echtpaar samen ruim 20 kg aan gewicht verloren, conditioneel stukken fitter dan tevoren en mentaal sterker dan voorheen. Door de spierreuma van Ingrid is het niet altijd vanzelfsprekend dat sporten en bewegen eenvoudig is. Doordat de apparaten van de Milon Cirkel volledig afgestemd wordt op de individuele gebruiker kunnen nu ook mensen met lichamelijke klachten hun sportdoelstellingen eenvoudig behalen. Harm en Ingrid hebben gekozen voor de Milon Cirkel in combinatie met het voedingsprogramma Bodysupport. Door de persoonlijke begeleiding en de spontane aanpak van de instructeurs bij Sportfit Waanders hebben wij deze fantastische resultaten kunnen behalen, aldus Ingrid en Harm. Ook de mogelijkheid om via de werkgever van Harm bedrijfsfitness bij Sportfit Waanders te kunnen doen wordt als erg prettig ervaren. Doordat het sporten op de Milon Cirkel zo snel en effectief kan en de sfeer bij Sportfit Waanders erg gezellig is, is de drempel heel erg laag geworden om lekker te gaan bewegen voor Ingrid en Harm

Wilfried ter Braak

Via zijn werkgever Bredel in Delden hebben Wilfried en zijn collega’s de mogelijkheid gekregen om binnen werktijd te trainen bij Sportfit Waanders. De Milon Cirkel sluit natuurlijk erg goed aan bij de behoefte om snel en effectief te trainen. Wilfried gaat verder: Ik vind het ideaal dat ik mijn eigen tijd kan indelen om te komen trainen, ik kan komen en gaan wanneer ik dat wil. Verder ben ik nog actief bij de Deldense Brandweer, bij onze 2 jaarlijkse keuringen komt duidelijk naar voren dat mijn conditie, kracht erg zijn verbeterd. Dit is ook erg goed te merken bij mijn dagelijkse werkzaamheden bij Bredel.

Iedereen mag de Milon Cirkel 2 weken gratis en vrijblijvend uitproberen, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

info@sportfitwaanders.nl

tel: 0743762945

Loes (65 jaar)

Ongeveer 9 maanden geleden is Loes gestart met de Milon Cirkel bij Sportfit Waanders in Delden. We vinden het inspirerend om Loes haar verhaal te vertellen, gezien haar fantastische resultaten die ze in korte tijd heeft behaald. Al ruim 20 jaar gebruikte Loes medicatie om haar bloeddruk te verlagen Na een check bij de huisarts mocht Loes eind 2022 volledig met de medicatie stoppen.

Loes verteld: Nadat ik met pensioen ben gegaan zocht ik een activiteit, waarbij een stukje gezelligheid ook erg belangrijk voor mij is. Via een kennis hoorde ik dat de Milon Cirkel nu ook in Delden beschikbaar is. Ik train nu 2 x per week 35 minuten bij Sportfit Waanders op de cirkel, sporten was nog nooit zo eenvoudig en snel. Mede door de begeleiding en het sporten ben ik een gezondere levensstijl gaan aannemen, dat ik mocht stoppen met de bloeddruk medicatie was echt een beloning voor mij.

Iedereen mag de Milon Cirkel 2 weken gratis en vrijblijvend uitproberen, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.