Milon Cirkel

Omdat je tijd schaars is wil je best trainen, maar dan wel snel, eenvoudig en effectief toch? Daarom is er de Milon Cirkel. Een volautomatisch fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan.

Sportfit Waanders in Delden heeft dit populaire trainingsconcept naar de Hof van Twente gehaald in 2021. Omdat de cirkel nog niet bekend is voor veel mensen mogen alle inwoners mogen de cirkel 2 weken gratis en vrijblijvend uitproberen om te ervaren of dit nieuwe trainingsconcept aansluit op jouw persoonlijke doelstellingen.

Vanwege de populariteit van de cirkel zullen wij voorlopig een maximum van 200 sporters hanteren op de cirkel, dit om te wachttijden en drukte tegen te gaan. Wil je een gratis en vrijblijvende intake en 2 weken gratis trainen neem dan snel contact op met Sportfit Waanders in Delden.

SNELLER: De hele workout duurt slechts 35 minuten. We helpen leden effectiever te trainen, wat betekent dat 6 trainingen per maand genoeg is voor resultaat!

Alle machines passen zich automatisch in een fractie van een seconde aan, aan de individuele gebruiker. Jouw PERSOONLIJKE CHIPKAART is jouw personal trainer. Geen ingewikkelde trainingsschema’s en geen manuele aanpassingen van toestellen!

Doordat de toestellen zich persoonlijk instellen op jouw lichaam en rekening houden met eventuele blessures train je altijd VEILIG. Altijd de optimale gewichten en bewegingsuitslag. Er is altijd minimaal 1 coach aanwezig in de cirkel om je te begeleiden!

Door het verhogen van de excentrische weerstand word je elke keer opnieuw uitgedaagd en dat zorgt voor motivatie, plezier en OPTIMAAL TRAININGSRESULTAAT!

GEVARIEERD: Je spendeert 1 minuut op elk krachttoestel en slechts 4 minuten op de cardio toestellen. Geen tijd om je te vervelen dus. Voor je het weet kan je al doorschuiven naar het volgende toestel!