Goede Doelen

€6200,- Hersenstichting

Samen met een groep Deldense fietsvrienden heeft Sportfit Waanders maar liefst €6200,- opgehaald voor de Hersenstichting. Door middel van een spinning marathon is dit geweldige bedrag bijeen gefietst. Een geweldige prestatie van alle deelnemers en organisatoren.

€3200,- Kansarme kinderen Cambodja

De collega’s van Sportfit Waanders hebben maar liefst €900,- uit de gezamenlijke personeelspot gedoneerd aan het Cambodja project van Athena en Niek Waanders. Dit bedrag is een aanvulling op het bedrag dat is opgehaald door de dansers van Dansschool Inmotion (onderdeel Sportfit). Een geweldig gebaar, een geweldig team!

€2300,- Hart voor Delden

 

 

Een geweldige dansshow en een Lady’s night bij Sportfit Waanders waren een groot succes. De twee evenementen die Sportfit Waanders gehouden heeft voor de Stichting Hart voor Delden hebben maar liefst €2300,- opgeleverd voor Stichting Hart voor Delden, een stichting welke zorg draagt voor defibrillatoren in en rond Delden.

€5100,- Stichting ALS

Sportfit heeft samen met Team Demmer en verschillende groepen zoals de Twickeltrappers, Rood Zwart en vele anderen een grandioos bedrag bijeen gespind tijdens de Spinningmarathon 2013. Een emotionele maar vooral ook bijzondere dag om nooit te vergeten.