Nieuwsbrief sept 2022

Beste leden van Sportfit Waanders,

 

In deze nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte stellen van een aantal ontwikkelingen binnen de sportschool. We zien dat de meeste leden weer lekker aan het sporten zijn na een welverdiende vakantie. Mochten wij jullie kunnen helpen met het behalen van de doelstellingen doen we dat natuurlijk graag! Wij kunnen samen kijken naar een trainingsschema of naar een leuke groepsles. Wellicht wil je een keer onze succesvolle Milon Cirkel of ons voedingsprogramma Bodysupport proberen? Vraag het dan aan één van onze collega’s.

Gewijzigde openingstijden

Vanaf maandag 29 augustus 2022 zullen wij onze openingstijden gaan aanpassen. In de middagen zullen wij tussen 12.00 en 16.00 uur gesloten zijn. We waren het natuurlijk al gewend van de woensdag en de vrijdag, maar daar komen nu ook de maandag, dinsdag en donderdag bij. De hoofdreden hiervoor is dat wij op deze manier voorbereid zijn om ons rooster gesloten te houden aankomende periode. Wij hebben geen personeelstekort, sterker nog vanaf 1 okt zullen wij 2 nieuwe instructeurs en 2 nieuwe stagiaires mogen verwelkomen. Echter de afgelopen jaren hebben ons geleerd dat er van alles kan gebeuren omtrent maatregelen, ziekte en tekorten. Met deze besluiten vangen wij dit grotendeels op in de toekomst. Daarnaast hebben we natuurlijk ook het afgelopen jaar bekeken hoeveel mensen er overdag trainen. Ongeveer 5% van onze ledenaantal bezoekt Sportfit Waanders af en toe binnen deze tijden.

Aanpassing tarieven

Gezien de prijsstijgingen waar wij allemaal mee te maken hebben. Is een kleine verhoging van € 3,- per abonnement per maand vanaf 1 oktober helaas ook noodzakelijk voor Sportfit Waanders. We kunnen nu gaan roepen dat het de prijs is van een glas bier op het terras of 1,5 liter benzine, maar deze maatregel is gewoonweg door niemand gewenst. Helemaal niet gezien het feit dat wij vorig jaar na corona juist het abonnementsgeld verlaagd hebben voor onze vaste leden, en dat we in 17 jaar geen verhoging hebben doorgevoerd. Echter onze vaste kosten voor gas, elektra, huisvesting en lonen zijn zo enorm gestegen in het laatste half jaar dat we er helaas niet onderuit komen. De verhoging is naast het opvangen van de prijsstijgingen ook bedoeld om te kunnen blijven investeren in personeel, materialen en verduurzaming van het pand.

Het is misschien goed om te vermelden dat de corona korting absoluut niet wegvalt met deze stijging en dat we nog steeds qua prijs de goedkoopste zijn uit de gehele regio.

We hebben echter ook gekeken naar een manier waardoor onze leden deze prijsstijging kunnen opvangen, hiervoor hebben wij denk ik een hele mooie ledenactie in het leven geroepen waarover hieronder meer 😊

Ledenactie: Bring a Friend

We hebben de actie ‘bring a friend’ in 2018 al eens een keer met succes gehouden bij Sportfit Waanders. Vanaf 1 oktober tot 31 december 2022 mag ieder lid iemand meenemen voor een gratis proefles. Wordt deze persoon lid van Sportfit Waanders, dan ontvangen jullie beiden een maand gratis sporten! Mocht je meerdere personen op deze manier lid maken dan tellen de gratis maanden natuurlijk ook! Op deze manier kun je tot maximaal 12 maanden gratis sporten bij elkaar sparen.

Wij hopen dat het net zo een succes gaat worden als vorige keer. Gemiddeld hebben de deelnemers van de vorige keer 4 maanden gratis sporten verdiend met uitschieters tot wel 8 maanden gratis sporten!

Meer informatie over deze actie zal in september gecommuniceerd worden met jullie.

 

Wij hopen natuurlijk dat we toch nog een klein beetje een positieve draai hebben kunnen geven aan de bovenstaande berichten. Mocht je aan de hand van deze brief nog vragen of feedback hebben, bel mij gerust op telefoonnummer 06 48459330

 

Met Sportieve Groet,

 

 

Niek Waanders