Brief aan onze leden

Beste Leden van Sportfit Waanders

 

Namens ons hele team wil ik beginnen met het volgende… Wat missen we jullie toch ontzettend! De gezelligheid, het samen sporten en hard werken aan onze gezondheid. We zitten natuurlijk allemaal in hetzelfde schuitje, maar iedere dag dat de lockdown langer duurt, beseffen we ons meer en meer wat voor een mooie organisatie we hebben opgebouwd in 25 jaar. We hadden ons jubileum (welke we dit jaar zouden vieren) toch iets anders voorgesteld, maar we maken dit natuurlijk goed met jullie op een later tijdstip.

Een andere ontwikkeling die stil aan ons voorbij is gegaan, is het pensioen van Paul en Margareth. Na vele jaren hard werken en alles gegeven te hebben voor de zaak, is nu de tijd gekomen om lekker te genieten van meer vrije tijd en natuurlijk van de kleinkinderen. Helemaal afscheid nemen kan Paul echter niet, hij zal nog steeds het gezicht zijn van Sportfit op de zondagmorgen en natuurlijk tijdens de koffiepauze op de andere dagen.

 

En dan de vraag, hoe nu verder… We zijn op dit moment optimistisch over de toekomst. We hebben gezien in de afgelopen tijd hoeveel steun we hebben gekregen van jullie, onze leden. Heel eerlijk, zonder jullie hadden we het niet gered. We waren voor Corona een gezonde organisatie, we hadden reserves en zijn altijd kritisch geweest op uitgaven. Die combinatie maakt dat we ons team bij elkaar hebben kunnen houden in deze moeilijke periode.

Er is nog een goede ontwikkeling gaande, dat is het besef wat een gezonde levensstijl kan bijdragen aan de maatschappij. De overheid zal niet lang wachten met het openen van sportgelegenheden door het maatschappelijke en gezondheidseffect. We horen hier goede geluiden over vanuit het NOC NSF en onze brancheorganisatie.

 

Totdat we weer samen mogen sporten, hebben we natuurlijk het een en ander bedacht voor jullie, dit overzicht staat op onze website. We hopen natuurlijk dat we ook tijdens de lockdown jullie kunnen helpen met fit en vitaal te blijven, dus maak er volop gebruik van 😊

 

Nogmaals dank voor de onvoorwaardelijke steun en we zijn optimistisch dat we jullie snel weer mogen ontvangen bij Sportfit Waanders. Mocht je verder vragen hebben dan mail gerust naar info@sportfitwaanders.nl.

 

Namens ons gehele team,

 

Met sportieve groet

 

Niek Waanders