Loyaliteit tijdens Corona

Bedankt lieve leden!

Beste leden van Sportfit Waanders

Wat hebben jullie de afgelopen maanden keihard gewerkt om jullie doelen te behalen, fit te blijven en natuurlijk ons te bezoeken voor een stukje gezelligheid. We hebben met eigen ogen gezien wat een vorige lockdown heeft gedaan met mensen die stil kwamen te liggen qua sport en gezonde voeding. In een gezondheidscrisis waarin we ons begeven willen we jullie extra op het hart drukken om ook de komende periode samen met ons fit te blijven! Natuurlijk zijn we met z’n allen moe en klaar met de pandemie, maar probeer het liefst minimaal 2 a 3 x per week te bewegen. Hieronder hebben we een aantal opties voor jullie, maak hier aub gebruik van!

Online lessen via Instagram

Volg sportfit_waanders we geven live online lessen op basis van de les Bodypump.

Deze les is voor iedereen en is uitermate geschikt voor een thuistraining. Je traint alle spiergroepen op een verantwoorde wijze. Alles wat je nodig hebt zijn 2 kleine flesjes water, 2 grote flessen water en een bezemsteel met 2 grote flessen water aan beide kanten vastgebonden. Graag de flessen wel even vullen 🙂

Deze online les zal plaatsvinden op:

maandag            18.00
woensdag          19.00
vrijdag                09.00

Thuistraininggschema’s

We hebben mooie schema’s voor jullie klaarliggen om in jouw eigen tijd lekker door te sporten! Mail naar thuistrainensportfit@gmail.com voor jouw persoonlijke schema! Naast het sporten thuis, maak eens een extra wandeling door onze mooie omgeving.

 

Abonnementen en de lockdown

We hebben na de vorige lockdown besloten om iedereen die lid is gebleven een blijvende tariefsverlaging te geven als mede een uitbreiding van het abonnement naar onbeperkt trainen. Deze manier van compenseren is met veel enthousiasme ontvangen. Na vele financiële reddingspogingen hebben we gelukkig al ons personeel in dienst gehouden, de afgelopen 2 jaar. Daarnaast hebben we zelfs een betere sportschool kunnen creëren voor onze leden, door een kleine verbouwing. Zonder jullie steun waren we natuurlijk nergens, vandaar dat we ook in deze lockdown er alles aan willen doen om jullie te blijven compenseren voor jullie loyaliteit. Hieronder staat beschreven wat wij aanbieden ter compensatie.

 

Tegoed voor een maand gratis trainen.

Ontvang een tegoed ter waarde van jouw abonnement voor 1 maand. Dit tegoed mag je zelf besteden of weggeven aan familie of bekenden op het moment dat wij weer open mogen. Wij zullen dan in overleg met u afstemmen wanneer dit tegoed ingezet kan worden.

 

1 maand gebruik maken van het succesvolle voedingsprogramma Bodysupport
Altijd al eens benieuwd geweest wat gezonde voeding, balans en verantwoord eten met uw vitaliteit kan doen? Maak dan gebruik van deze optie. Persoonlijke 1 op 1 begeleiding door een gecertificeerde Bodysupport coach. Geen dieet, maar heerlijk genieten van de lekkerste gerechten. Erg eenvoudig, u hoeft bijvoorbeeld niet apart te koken voor het gezin. Normaal boodschappen doen in de supermarkt wij werken absoluut niet met pilletjes en shakes. Dit is in vogelvlucht de inhoud van het Bodysupport programma.

 

2 weken gratis gebruik maken van de Milon Cirkel in Delden

Ervaar wat het is om snel, veilig en effectief te trainen op de Milon Cirkel ons nieuwe concept, op het moment dat wij weer open mogen! Wees er snel bij, er is plaats voor max 50 personen, dit doen wij om drukte en een grote toeloop te voorkomen.

 

Een intake en een sessie Personal Training bij StudioPT Delden

Ga de uitdaging aan en train volledig volgens de norm van het RIVM samen met een personal trainer in de buitenlucht. Een andere manier van sporten en erg leuk om een keer te ervaren wat het is om samen met een Personal Trainer aan de slag te gaan.

 

Mocht je een keuze gemaakt hebben, laat het ons weten via info@sportfitwaanders.nl welke optie jij kiest. Mochten we onverhoopt langer dicht moeten blijven dan worden de bovenstaande opties natuurlijk verlengd.

Namens het team van Sportfit Waanders

Enorm  fijne dagen en alvast een heel sportief 2022