Covid 19 maatregelen

Update 19 mei 2021

Vanaf  19 mei 2021 mogen wij onze deuren weer openen voor onze leden. Er zijn een aantal regels waar wij ons nog steeds aan moeten houden. Groepslessen zullen buiten gegeven worden (kijk op deze site voor het lesrooster) Individueel trainen mag weer binnen zoals u eerder gewend was. 

Registreren is verplicht bij binnenkomst door middel van uw ledenpas boven de scanner te houden. Voor de groepslessen werken wij met vaste lijsten (aanmelden via onze receptie) hierdoor bent u automatisch geregistreerd. 

1,5 meter is uiteraard ook bij Sportfit de norm, wij hebben alle zalen opnieuw voor u ingericht zodat we veilig en verantwoord samen kunnen sporten.

Schoonmaken sporttoestellen, is een verplicht onderdeel geworden van uw workout. Wij zijn erg blij met deze blijvende maatregel en vragen al onze leden dit fanatiek te blijven doen.

Gezond naar Sportfit

Natuurlijk zijn we superblij jullie weer te mogen ontvangen in onze sportschool, maar kom alleen als je geen klachten hebt! Heb je een van de volgende klachten blijf thuis en neem contact op met uw huisarts.

– Hoesten, verkoudheid, of benauwdheid
– Koorts
– Verminderde smaak of reuk
– Ben je gediagnosticeerd met Corona
– Een huisgenoot gediagnosticeerd met bovenstaande klachten

Registreren

Het is VERPLICHT in te loggen in ons registratie systeem. Heeft u geen pasje? Dan moet u zich melden bij een van onze medewerkers. Wij maken dan een nieuwe entree pas voor u aan, de kosten hiervan zijn eenmalig €5,-

Voor de groepslessen dient u zich in te schijven bij onze receptie, dit kan niet meer online of via de app! Uiteraard kunt u zich wel voor vast inschrijven voor een groepsles, hou er dan wel rekening mee dat u zich afmeld als u verhindert bent (na 2x niet afmelden gaat u van de vaste lijst af)

Hygiëne

Schoon en veilig sporten doen we samen, u kunt ons hierbij enorm goed helpen door voordat u binnenkomt bij Sportfit uw handen goed te desinfecteren, daarnaast vragen wij u om na ieder gebruik van een toestel of materialen de handvatten en zittingen te desinfecteren. Hiervoor hebben wij speciaal hygiëne stations gemaakt, welke op herkenbare plekken zijn gesitueerd in de zalen.

Daarnaast vragen wij u altijd een schone handdoek te gebruiken tijdens het sporten.

Wij als medewerkers hebben ieder uur een schoonmaak en desinfecteer  ronde,  u kunt dan uiteraard veilig blijven sporten tijdens deze schoonmaak

Ventilatie en luchtbeheersing

Sportfit Waanders heeft 2 jaar geleden flink geïnvesteerd in luchtbeheersingssystemen, daar waren we al blij mee maar nu wel een beetje extra natuurlijk. Niet alleen sport u in goed geventileerde ruimtes, maar daarnaast koelen we de sportschool naar prettige temperaturen tijdens warme dagen