Heropening Sportfit Waanders 2021

Wat zijn wij ongelofelijk blij en trots dat we 19 mei onze deuren weer mogen openen voor onze trouwe sporters.

Toen wij medio december verplicht moesten sluiten, zijn wij direct met het hele team plannen gaan maken voor de toekomst, dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een complete metamorfose van Sportfit Waanders.

Voor iedereen die voornemens is om weer lekker in beweging te komen, u bent welkom aan de Sluisstraat 3d te Delden. Maak een afspraak (074 3762945) of kom gewoon Cornonaproof langs voor meer informatie.

Ten eerste hebben we nagedacht over de compensatie van onze loyale leden. We hebben zoveel steun ontvangen vanuit ons ledenbestand, daarvoor zijn we als team eeuwig dankbaar. Op deze website staat onder het kopje ‘loyaliteit tijdens corona’ wat we voor onze leden terugdoen voor deze geweldige steun.

We hebben enorm veel ruimte kunnen creëren door een grote verbouwing te laten plaatsvinden, Door de grandioze inzet van alle collega’s en heel veel materialen te recyclen hebben wij de kosten op een minimum kunnen houden. We hebben o.a. een grote groepsleszaal op de 1e verdieping gerealiseerd. De begane grond is nu volledig ingericht op individueel en doelgericht trainen. Een enorme vooruitgang qua ruimte en faciliteiten. We kunnen niet wachten om het resultaat aan onze leden te laten zien.

Ook hebben we onze tarieven kunnen verlagen voor onze sporters, er kan nu onbeperkt incl. groepslessen gesport worden vanaf €19,95 voor jeugd en studenten en voor volwassenen vanaf €29,95 per maand. Wij hebben als doel fitness en een gezonde levensstijl in Delden en omstreken laagdrempeliger en nog toegankelijker maken voor iedereen.

Tot slot zijn we bezig met een aantal nieuwe trainingsconcepten voor onze sportschool, welke we deze zomer gaan integreren in onze fitnessclub. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen hou onze website (www.sportfitwaanders.nl) of het Hofweekblad goed in de gaten.