Corona Kilo Challenge

Doe mee met de gratis Coronakilo Challenge van Sportfit Waanders Delden

Weinig bewegen, thuiswerken en vaker languit op de bank. De Coronamaatregelen hebben impact op ons allemaal.
Een gezond gewicht, fit en vitaal zijn, worden misschien nog wel belangrijker dan ooit. Daarom wil Sportfit Waanders met u de uitdaging aangaan en ervoor zorgen dat we samen fitter uit de lockdown komen dan ooit tevoren.

De Challenge

– Met een persoonlijke coach gaat u 1 maand gratis aan de slag met een gezond en uitgebalanceerd voedingsprogramma genaamd Bodysupport.
– Verbeter uw BMI, verlaag het vetpercentage, behoud spiermassa en voel je fit en vitaal, dat is de grootste winst.
– We hebben mooie prijzen zoals een jaarabonnement voor Sportfit Waanders, gratis 3 sessies Personal Training of een waardebon voor een leuke activiteit, deze verloten wij onder alle deelnemers.

Het Programma

Sportfit Waanders werkt al jaren met het succesvolle programma Bodysupport

Body Support is een voedingsprogramma en geen dieet, hierdoor ga je door een uitgekiend eetpatroon meer verbranden, krijg je meer energie, ga je er beter uitzien en blijf je beter in balans met gezonde voeding.

Tijdens het programma komt u erachter wat uw lichaam nodig heeft om het persoonlijke doel te bereiken. U krijgt een persoonlijke voedingscoach van Body Support welke let op een evenwichtige samenstelling van eiwitten, koolhydraten en vetten in relatie tot de dagelijkse beweging. Als dit in balans is komt het lichaam in een afvalproces.

  • Persoonlijke 1 op 1 begeleiding door een gecertificeerde voedingscoach.
  • Geen dieet, maar heerlijk genieten van de lekkerste gerechten.
  • Erg eenvoudig, u hoeft bijvoorbeeld niet apart te koken voor het gezin.
  • Normaal boodschappen doen in de supermarkt wij werken absoluut niet met pilletjes en shakes
  • De Challenge is 1 maand, er zijn 2 contactmomenten.

Inschrijven 

Er kunnen maximaal 100 personen meedoen aan de Challenge.

Stuur een email naar info@sportfitwaanders.nl onder vermelding van de Coronakilo Challenge, uw naam en telefoonnummer. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van het RIVM tijdens deze Challenge, zo kunnen wij u veilig en verantwoord helpen met de doelstellingen.