Covid 19 maatregelen

Update 07-12-2020

Wij mogen we onze deuren open houden voor onze fanatieke sporters, in essentie verandert er niet veel aan de sportbeleving en het samen behalen van doelstellingen. Echter, wij volgen strikt de adviezen van het RIVM en doen er alles aan om veilig en hygiënisch te werk te gaan.

Sporten mag zonder mondkapje, echter is het verplicht om bij binnenkomst en in de looproutes (hal, trap etc) buiten de zalen een mondkapje te dragen.

Er zijn aanvullende maatregelen getroffen dit betekend voor Sportfit dat de kleedkamers en de koffiecorner zijn gesloten voor bepaalde tijd.

1,5 meter is uiteraard ook bij Sportfit de norm, wij hebben alle zalen opnieuw voor u ingericht zodat we veilig en verantwoord samen kunnen sporten.

EZUegEPWkAEQ1as

Gezond naar Sportfit

Natuurlijk zijn we superblij jullie weer te mogen ontvangen in onze sportschool, maar kom alleen als je geen klachten hebt! Heb je een van de volgende klachten blijf thuis en neem contact op met uw huisarts.

– Hoesten, verkoudheid, of benauwdheid
– Koorts
– Verminderde smaak of reuk
– Ben je gediagnosticeerd met Corona
– Een huisgenoot gediagnosticeerd met bovenstaande klachten

a698c19c-de3d-4dba-98e1-2d1e90ad59ea

Reserveren

Het is niet nodig vooraf aan een bezoek bij Sportfit om te reserveren, wel is het VERPLICHT in te loggen in ons registratie systeem. Heeft u geen pasje? Dan moet u zich melden bij een van onze medewerkers. Wij maken dan een nieuwe entree pas voor u aan, de kosten hiervan zijn eenmalig €5,-

Voor de groepslessen dient u zich in te schijven bij onze receptie, dit kan niet meer online of via de app! Uiteraard kunt u zich wel voor vast inschrijven voor een groepsles, hou er dan wel rekening mee dat u zich afmeld als u verhindert bent (na 2x niet afmelden gaat u van de vaste lijst af)

23b3a08f-b266-460a-9a41-e33ada26d4fb

Hygiëne

Schoon en veilig sporten doen we samen, u kunt ons hierbij enorm goed helpen door voordat u binnenkomt bij Sportfit uw handen goed te desinfecteren, daarnaast vragen wij u om na ieder gebruik van een toestel of materialen de handvatten en zittingen te desinfecteren. Hiervoor hebben wij speciaal hygiëne stations gemaakt, welke op herkenbare plekken zijn gesitueerd in de zalen.

Daarnaast vragen wij u altijd een schone handdoek te gebruiken tijdens het sporten.

Wij als medewerkers hebben ieder uur een schoonmaak en desinfecteer  ronde,  u kunt dan uiteraard veilig blijven sporten tijdens deze schoonmaak

fd7bc266-3a8c-4e5a-a4d6-fc93203ddb0f

Ventilatie en luchtbeheersing

Sportfit Waanders heeft 2 jaar geleden flink geïnvesteerd in luchtbeheersingssystemen, daar waren we al blij mee maar nu wel een beetje extra natuurlijk. Niet alleen sport u in goed geventileerde ruimtes, maar daarnaast koelen we de sportschool naar prettige temperaturen tijdens warme dagen